Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Renseanlegg

Watercare har spesialisert seg på SBR renseanlegg - en renseanleggstype som er godt egnet for de fleste avløpsforhold. I dag er det flere tusen SBR renseanlegg i drift spredt rundt i de fleste land og anleggene renser både kommunalt og industrielt avløpsvann.


SBR - "The State of The Art" avløpsbehandling

SBR er en forkortning for Sequencing Batch Reactor. SBR er en rensemetode basert på aktiv slam der alle prosesser blir gjennomført i en reaktor.

bilde

WaterCares fleksibilitet

  • SBR anleggets rensesekvens blir kontinuerlig justert i henhold til hydraulisk belastning på renseanlegget.
  • Ved en belastningsøkning etter installasjon av renseanlegget - kan kapasiteten enkelt utvides ved å installere en eller flere reaktorer i parallell til de installerte.
  • Renseanlegget er dimensjonert for fjerning av organisk materiale og fosfor, men kan enkelt oppgraderes til også å fjerne nitrogen og til biologisk fosforfjerning dersom myndighetene ved en senere anledning stiller krav om dette.

bilde

WaterCare stabilitet

  • Stor hydraulisk belastning med påfølgende "slamflukt" er ikke mulig i en SBR prosess da reaktorene ikke belastes i sedimenteringsfase.
  • Selv ved store belastningsvariasjoner vil en SBR prosess gi renseresultater av høy kvalitet.
  • Minimale driftskostnader ved at det ikke er noen mekaniske eller elektriske deler i prosessvolumet.

Turn-key

Watercare leverer anleggene normalt som "turn-key" prosjekter.

Share on Facebook

Logg inn